Webinar ET+

21 september 2021

Hoe verduurzaam ik mijn bedrijf met rendement en gemak?

De energietransitie raakt ons allemaal, ook u als ondernemer. Sterker nog, het is verplichte kost. Er bestaat al een energiebesparingsplicht voor bedrijven. En kantoren moeten vanaf 2023 minimaal label C hebben. We weten allemaal dat we hiermee aan de slag moeten. Maar hoe?
Ook al realiseren we ons dat de energietransitie een heel belangrijk onderwerp is voor de toekomst, het begint voor veel bedrijven met ‘moeten’. Daarom is het ook goed om te weten dat er uit deze verplichtingen zakelijke voordelen zijn te halen, zoals lagere energiekosten, een beter werkklimaat en een duurzame uitstraling. Subsidies en regelingen vanuit de overheid verlagen de lasten aanzienlijk.
U loopt er wellicht tegenaan dat u niet goed weet waar u moet beginnen en hoe u de energietransitie prioriteit kunt gaan geven. Waar en hoe kunt u energie besparen, hergebruiken en opwekken in uw bedrijf?

Lokale ondersteuning
Vanaf dit najaar is het voor bedrijven in Staphorst en omgeving makkelijker dan ooit om ermee aan de slag te gaan. Dit dankzij een lokaal ontzorgaanbod van energiecoöperatie Wij Duurzaam Staphorst (WDS), bedrijven (ET+), ondernemersverenigingen, gemeente en provincie. De begeleiding is gratis en geeft makkelijk toegang tot subsidies.

Webinar op 23 september
ET+ organiseert op donderdag 23 september om 16:00 uur een webinar over het onderwerp.
John Bakker (projectleider voor WDS en ET+), Jan van Ittersum (energieadviseur bedrijven ET+), Jelle Kramer (Omgevingsdienst IJsselland) en Bernard Scholing (subsidieadviseur Subvention) vertellen u in dit webinar alles over de essentie van energiebesparing, hoe u kunt profiteren van gratis hulp bij verduurzaming en de advies en begeleiding die beschikbaar is voor bedrijven in Staphorst. Ook kunt u bij hen terecht met uw vragen. In een uur tijd wordt u volledig op de hoogte gebracht van de mogelijkheden en voordelen.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op: https://xement.webinargeek.com/verduurzaam-mijn-bedrijf-23-9