Sport & Business brengt nieuwe haring in een ander jasje

21 juni 2021

Het is de liefhebber vast niet ontgaan, de nieuwe haring is weer verkrijgbaar. Afgelopen vrijdag konden de leden van Sport & Business een heerlijke haringschotel ophalen.

Businessclub Sport & Business organiseert normaal gesproken -traditiegetrouw- haar jaarlijkse haringparty, maar dat kon dit jaar helaas niet. Een alternatief was gelukkig snel bedacht door de creatieve club. Afgelopen vrijdag konden de leden van Sport & Business een heerlijke haringschotel ophalen bij vishandel Timmerman, die zijn medewerking verleende aan de actie. ‘Een mooi gebaar aan de leden van Sport & Business,’ vertelt Aalt Willem Timmerman, ‘jaarlijks verzorgen we de haringparty, als dat dan geen doorgang kan vinden, is dit een heel mooi alternatief.’ Bert Kuijers vult aan: ‘We laten elke maand iets van ons horen of we organiseren iets om het contact met onze leden warm te houden. Deze gelegenheid paste daar goed bij. Vanmiddag hebben we toch een groot deel van onze leden kunnen spreken, uiteraard binnen de geldende regelgeving.’ De eerste haring werd aangeboden aan wethouder Lucas Mulder, S&B leden Martin de Weerd (van Essen de vakschilder) en Hennie Reurink (Grand Café / Restaurant Mulino De Wijk) hapten heerlijk mee.

Sport & Business hoopt na de zomer het programma weer op te pakken, hopelijk fysiek en anders online. Voor beide opties staan de programma’s klaar. Bent u ondernemer en wilt u ook de voordelen van dit netwerk ervaren? Ga gerust eens als gast mee of meldt u aan als lid via www.sebstaphorst.nl.