Geslaagde muzikale bingoavond

28 mei 2021

Leden van Stichting Sport & Business Staphorst hebben elkaar afgelopen donderdag uitgedaagd in een spannende online muziekbingo. Met een gezonde dosis creativiteit en betrokkenheid is het de organisatie gelukt om er een gezellige online bijeenkomst van te maken.

„Natuurlijk overtreft niets het fysieke samenzijn, en man wat hebben we daar allemaal behoefte aan, maar tijdens de bingo was de sfeer als vanouds!”, laat de stichting weten. Onder de bezielende leiding van Nils Aberson streed de grote groep deelnemers om felbegeerde prijzen.

Zowel de ondernemers als hun medewerkers deden mee. Liefhebbers van golden oldies en foute muziek konden hun hart ophalen, want er kwam veel moois voorbij: van DJ Paul Elstak en Kiss tot de Havenzangers en Rob de Nijs.

Winnaars

„Wij feliciteren Martijn Boldewijn van Duikbedrijf Nederland en Rolf Koobs van Kooiker Groep met het winnen van de eerste prijs, Jennita Troost en Lijsje Coster met hun tweede prijs en Karin Jonkers en Joke Hooikammer met de derde prijs. Erik Leusink, Frans Stapel en Jeanet Compagner gingen er vandoor met een lekkere fles wijn”, aldus de stichting.

Ben jij ondernemer en zie jij het wel zitten om op een ontspannen manier te netwerken en de sport in Staphorst te ondersteunen? Meld je dan aan als lid van Sport & Business, zodat de volgende uitnodiging ook bij jou op de (digitale) mat valt.