Terugblik – Sportersavond 2024

7 februari 2024

Geslaagde sportersavond in Staphorst: huldiging, verhalen en verbinding!

Op 31 januari was Zaal d’ Olde Skoele het bruisende middelpunt van sportiviteit en ontmoeting. Sport & Business vierde in samenwerking met de gemeente Staphorst haar jaarlijkse Sportersavond. Deze bijzondere avond stond onder andere in het teken van de huldiging van tien topsporters uit gemeente Staphorst die in 2023 uitzonderlijke prestaties hebben geleverd. Voor een gemeente als Staphorst is het uniek te noemen dat er zoveel topsporters prijzen op landelijk of Europees niveau weten te halen.

Daarnaast deelden topsporters, Frans Mussche en Marc Houtzager, persoonlijke verhalen over hun topsportcarrière, de uitdagingen hiervan en hoe zij sport met ondernemerschap verweven. Hun ervaringen gaven een uniek kijkje in de combinatie van topsport en zakelijk succes.

Het was een inspirerende avond waar her en der al vooruit werd gekeken naar het sportjaar 2024 … hopelijk een net zo succesvol jaar als 2023!

Bekijk onderstaande foto’s voor een sfeerimpressie van de feestelijke avond of bekijk onze mooie aftermovie via deze link.