Terugblik – Haringparty 2024

24 juni 2024

Succesvolle Haringparty Sport & Business Staphorst druk bezocht

Op donderdagavond 20 juni organiseerde Sport & Business Staphorst haar jaarlijkse Haringparty. Het evenement, een traditie die plaatsvindt kort na de introductie van de nieuwe haring, verwelkomde dit jaar zo’n 95 ondernemers bij Het Vergulde Ros. De bijeenkomst trok zowel leden van de Sport & Business als geïnteresseerde gasten, die wilden ontdekken of een lidmaatschap iets voor hen zou kunnen betekenen.

Voorzitter Bert Kuijers opende de avond met een warm welkom en deelde positieve ontwikkelingen over de groei van de stichting. Hij introduceerde tevens enkele nieuwe leden, wat de betrokkenheid en het succes van de organisatie onderstreept. Tevens informeerde Vishandel Timmerman de aanwezigen over de kwaliteit en bijzonderheden van de nieuwe haring.

De aanwezigen genoten van een informele en gezellige sfeer, wat bijdroeg aan de succesvolle opzet van het evenement. Dat de businessclub groeiende is merkt ook Bert Kuijers: ‘Wij als bestuur merken dat er veel ondernemers zijn die graag deelnemen aan onze evenementen. Onze kracht is het creëren van een informele sfeer, we merken dat er hierdoor steeds meer introducés worden meegenomen naar onze open evenementen. Daarnaast staat topsport natuurlijk centraal, het is een gouden combinatie, het steunen van onze lokale topsporters en netwerken.’