Univé Stad en Land

Bij Univé zien we zakelijk verzekeren als een hoogstpersoonlijke zaak.

Wij zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland. Als verzekeraar zonder winstoogmerk hebben wij ‘elkaar helpen’ en ‘omzien naar elkaar’ hoog in het vaandel staan. Samen met u organiseren wij zekerheid. Zekerheid dat uw bedrijf gewoon doorgaat. Ook als er iets misgaat.

Bij ons krijgt u een persoonlijke adviseur die op de hoogte is van alles wat er speelt in uw branche. Of u nu ZZP-er , MKB-er of Agrariër bent. Voor ons bent u uniek. En zo krijgt u ook
advies. Op maat. Over uw bedrijfsrisico’s. En over het voorkomen, beperken of uiteindelijk het gewoon goed verzekeren ervan. En gaat het een keer mis? Dan staat uw persoonlijke adviseur naast u. Bij schade wilt u immers hulp van iemand die verstand heeft van uw zaken. Snel en zoals afgesproken.

De Ondernemersdesk regelt het voor u
Naast uw persoonlijk adviseur zit een heel team voor u klaar om u te helpen. De deskundige en enthousiaste medewerkers van onze Ondernemersdesk kunnen u direct antwoord geven op uw vragen. En wilt u een kleine wijziging doorgeven of een afspraak plannen met uw adviseur? Geen probleem. De Ondernemersdesk helpt u verder.

Univé doet meer dan alleen verzekeren
We zijn maatschappelijk betrokken in uw regio. Met de Stichting voor Elkaar en Univé Buurtfonds steunen we goede doelen bij u in de buurt. En als Supporter van Sport sponsoren we meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven. Van topsport tot uw vereniging in de buurt.

Bedrijfsnaam:

Univé Stad en Land

Adres:

Bergerslag 6

Postcode:

7951 DS

Plaats:

Staphorst

Telefoon:

0651045567

Contactpersoon