Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten is een maatschappelijk betrokken organisatie met jarenlange ervaring in de re-integratie en arbeidsbemiddeling. Wij zijn werkzaam in het gebied: IJsselmuiden (hoofdkantoor), Zwolle, Staphorst, Kampen, Meppel, Lelystad en omgeving

Wij richten ons op alle vormen van re-integratie en zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen bij hun terugkeer naar de arbeidsmarkt. Ons doel is dan ook om participatie op de arbeidsmarkt voor iedereen mogelijk te maken. Wij zijn een UWV erkende Jobcoachorganisatie en hebben opgeleide Jobcoaches in dienst. Starke Re-integratie heeft de UWV-dienstverleningsovereenkomsten in alle vormen van re-integratie voor UWV en diverse gemeenten.

Als werkgever kunt u bij ons ook terecht voor ondersteuning in het eerste en tweede spoor traject. Outplacement: wij begeleiden uw medewerker in dit traject naar een nieuwe en duurzame werkplek. Met daarnaast de mogelijkheid om de deskundigheid van onze GZ-psychologe, adviseur Arbeid & Gezondheid, fysiotherapeute, sportcoaches of leefstijlcoach in te zetten, bieden wij diverse kennis en kunde aan om onze kandidaten zo optimaal mogelijk te begeleiden. Het zoeken en behouden van personeel is tegenwoordig een grote uitdaging voor werkgevers. Starke Re-integratie kan hierin ondersteunen op elk vlak. Wanneer er sprake is van frequent verzuim wordt er een passend advies gegeven om medewerkers fit en vitaal te houden.

Wie zijn onze kandidaten?
Mensen van wie hun loopbaan onderbroken is of die ondersteuning nodig hebben in het proces van (ander) werk, werkbehoud of persoonlijke ontwikkeling. Zij zijn van laag tot hoog opgeleid en krijgen nu een Wajong-, WIA, Ziektewet-, WW- of bijstandsuitkering of dreigen uit te vallen op hun werkplek.
Starke Re-integratie helpt u om het juiste personeel voor uw vacature te vinden!

Voor vragen kunt u terecht bij: Jouk Mussche 06-21246148 Edwin Starke 06-27052252

Bedrijfsnaam:

Starke Re-integratie & Personeelsdiensten

Adres:

Goudplevier 107

Postcode:

8271 GB

Plaats:

IJsselmuiden

Contactpersoon

Jouk Mussche en Edwin Starke

Ejouk@starke.nl
T085-3039793