MKB-Controller

MIJN DROOM ACHTERNA VANAF 2023!
Na bijna 20 jaar accountancy heb ik vanaf 2023 DE STAP gezet. Al jaren heb ik het in mijn hoofd zitten om MKB controller te worden.
Periodecijfers, prognoses, managementinformatie, actief meedoen en -denken, etc. vind ik de mooiste onderwerpen en de meest interessante rapportages binnen mijn werk als financial. Vanuit deze informatie strategisch meedenken en actiegericht meedoen voor én met ondernemers in het MKB is mijn passie.
Daar krijg ik volop energie van en daarom is dit precies mijn lang gekoesterde droom die ik waar hoop te maken.

Vanaf 2023 dus zelfstandig als MKB controller aan de slag en adviseer ik MKB ondernemers en ondersteun ik ze in de activiteiten tussen de administratie en de jaarrekening in. Daarnaast tussen de administratief medewerker(s) en de directie in bij groeiend MKB of MKB waar deze behoefte is.

SAMENGEVAT:
Een businessmodel als zelfstandig MKB (business) controller. Ook sta ik open voor tijdelijke projecten op diverse gebieden, zoals:
–     Verbetertrajecten (administratief, periodecijfers, managementinformatie);
–     Interim (business) controller;
–     Voorbereiden accountantscontrole en/of jaarrekeningen;
–     Opzetten, ondersteunen en aanjagen samenwerkingsverbanden, nieuwe verdienmodellen of bedrijven en coöperatieve energie initiatieven.

WAT HEB IK TE BIEDEN:
Relaties omschrijven mij vaak als: sociaal, commercieel, verbindend, sterk analytisch, creatief en oplossingsgericht.
Ben jij ondernemer en op zoek naar bovenstaande type sparringspartner en wil jij meer financieel inzicht binnen jouw onderneming(en)?
Bel dan vrijblijvend: 06 – 53 88 29 98 of mail naar: bert@mkb-controller.com en dan bekijken we samen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Bedrijfsnaam:

MKB-Controller

Adres:

Muldersweg 7

Postcode:

7951DG

Plaats:

Staphorst

Telefoon:

06 - 53 88 29 98

Website:

Contactpersoon