Massagepraktijk Gerco Talen

Massagepraktijk Gerco Talen; waar zorg en expertise samenkomen om je weer in beweging te brengen.

Ik ben Gerco Talen, de trotse eigenaar van Massagepraktijk Gerco Talen. Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk aan huis in Staphorst. Ik ben een gepassioneerde professional die zich sinds 2010 heeft gespecialiseerd in het vak van massage. Ik ben gediplomeerd in sportmassage, manuele lymfedrainage en kinesiotaping, en sinds 2011 ook in de Dorn-methode.

Wat mij onderscheidt, is mijn specialisatie in Collum Behandelingen sinds 2022. Ik ben trots te kunnen zeggen dat ik één van de weinige praktijken in Nederland ben die deze behandeling aanbiedt, een structurele oplossing bij nek-, rug- en hoofdpijnklachten.

Mijn missie is om mensen weer in beweging te brengen. Of u nu een sporter bent die herstel bevorderende behandelingen nodig heeft, of iemand die lijdt aan chronische pijn, ik heb de expertise en de toewijding om u te helpen.

Mijn praktijk is volledig toegankelijk, ook voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of een rollator. Bezoek mijn website & volg de praktijk op social media om meer te weten te komen over mijn diensten.

Bedrijfsnaam:

Massagepraktijk Gerco Talen

Adres:

Bergerslag 9

Postcode:

7951 DR

Plaats:

Staphorst

Telefoon:

06 1255 4346

Contactpersoon