Fieten Olie

Fieten Olie is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1935. Fieten Olie rijdt met 25 tankwagens door Nederland om brandstoffen af te leveren en er zijn inmiddels 66 Fieten Olie tankstations. De brandstoffen worden geleverd aan de eigen tankstations en zelfstandige tankstations, maar ook aan transportbedrijven, loonbedrijven, aannemers en agrarische bedrijven: eigenlijk overal waar brandstof nodig is.
De afnemers bevinden zich in heel Nederland en de planning hiervan wordt gedaan vanuit het hoofdkantoor in Hollandscheveld.
Er is een nieuwe loods gerealiseerd van 5000m² voor de opslag van smeermiddelen en er zijn nog volop plannen voor het uitbreiden van het aantal tankstations.

Bij Fieten Olie spelen wij ook graag in op de ontwikkelingen in onze markt. Wij zijn dan ook erg actief op het gebied van energietransitie en het aanbieden van duurzame brandstofsoorten en laadpalen.

Op dit moment is HVO 100 de meest duurzame brandstof die er te krijgen is. Het is hét duurzame alternatief voor diesel, waarmee u tot wel 90% CO2-reductie kunt realiseren! Bent u op zoek naar een duurzaam alternatief voor diesel? Wilt u graag de CO2-footprint van uw bedrijf omlaag zien te krijgen? Dan is HVO 100 wat u zoekt! We leveren HVO 100 niet alleen op onze tankstations maar leveren het ook bij u thuis aan de zaak.

Wilt u meer weten over onze producten, leveringsmogelijkheden en voordelige brandstoffen, neem gerust contact met mij op!

Bedrijfsnaam:

Fieten Olie

Adres:

Riegshoogtendijk 124

Postcode:

7913 TB

Plaats:

Hollandscheveld

Telefoon:

0528-341293

Contactpersoon