Bisschop Installatie BV

BISSCHOP installatie – deskundig vakmanschap en advies

Wij zijn een technisch installatiebedrijf met een no-nonsens instelling. Als totaalinstallateur zorgen wij voor een comfortabel en duurzaam wonen en werken. Dit doen wij voor bestaande en nieuwe installaties in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Met een team vakkundige medewerkers staan wij altijd klaar om uw installatievraagstukken op te lossen. Of het nu gaat om de installatie van verwarming, koeling, ventilatie, elektra, sanitair of duurzame energieoplossingen, wij hebben de kennis en ervaring om elke klus tot een succes te maken.

We staan sterk in een goede samenwerking met de opdrachtgever, door goede afspraken en door oplossingsgericht te werken. In combinatie met onze ervaring en vakbekwaamheid werken we samen met een breed scala aan opdrachtgevers zoals aannemers, bedrijven, particulieren, gemeentelijke instanties, adviesbureaus etc. Door onze vele ervaringen in diverse sectoren worden we aanbevolen door onze opdrachtgevers en maken ze graag gebruik van onze diensten als totaalinstallateur. Bij Bisschop Installatie kunt u rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en een uitstekende service.

Bedrijfsnaam:

Bisschop Installatie BV

Adres:

Mr J.B. Kanlaan 48A

Postcode:

7715PN

Plaats:

Punthorst

Website:

Contactpersoon