Bakkerij Ubak

Bakkerij Ubak bestond in 2003 al 100 jaar. Toen hadden we naast de bakkerij ook nog een Attent supermarkt. Daar zijn we in 2004 mee gestopt en is de hele zaak verbouwd. De bakkerij heeft meer ruimte gekregen en er is een nieuwe brood en banket winkel gekomen. Dagelijks wordt er vers brood en banket gebakken in de bakkerij in Staphorst.

In Rouveen hebben we in mei 2000 een supermarkt met eigen bakkerij overgenomen van de familie Lassche. Met de Spar supermarkt zijn we april 2015 gestopt en toen is de bakkerij verhuisd naar scholenland. Daar wordt nu dagelijks vers banket voor u gebakken. Brood wordt geleverd vanuit de bakkerij uit Staphorst.

Sinds augustus 2010 hebben we een filiaal in Meppel. Vanuit de bakkerijen in Staphorst en Rouveen wordt de winkel dagelijks bevoorraad met vers brood en diverse soorten banket. In 2016 heeft het winkelcentrum waar we zitten een flinke verbouwing ondergaan en daardoor hebben we toen weer een vernieuwde winkel gekregen.

Samen met onze medewerk(st)ers staan we dagelijks voor u klaar met allerlei ambachtelijke producten gebakken in eigen bakkerij. We hopen u spoedig te verwelkomen in één van onze winkels

Bedrijfsnaam:

Bakkerij Ubak

Adres:

Gemeentweg 234

Postcode:

7951 CW

Plaats:

Staphorst

Contactpersoon