Sportersavond

N.t.b. N.t.b.

Het is inmiddels een begrip in de gemeente Staphorst. De jaarlijkse sportersavond waar sportkampioenen uit onze gemeente de aandacht krijgen die zij verdienen. Na jaren hard werken alles uit jezelf of je team te halen op het juiste moment, op de juiste plaats, dat vraagt doorzettingsvermogen, kracht en discipline. Eigenschappen die ondernemers bewonderen. En juist sport is ook meteen de verbindende factor van de stichting Sport & Business Staphorst: door ondersteuning van sporters en sportploegen in de gemeente Staphorst.

Oproep aan kampioenen
Sport & Business Staphorst doet een oproep aan onze sportkampioenen: ben jij in 2021 1e geworden op een NK, EK of WK en woon je in de gemeente Staphorst, of ben je lid van een vereniging in Staphorst? Dan horen wij graag van jou! Wij zetten jou en je sportprestaties graag in de schijnwerpers! Aanmelden kan tot uiterlijk 19 januari door een mail te sturen naar info@sebstaphorst.nl. Je kunt ook een ander aanmelden.

Passie voor sportprogramma
De sportersavond wordt in februari georganiseerd in samenwerking met gemeente Staphorst. Doordat we momenteel leven met contactregels is de avond in traditionele vorm niet mogelijk. Vorig jaar koos Sport & Business Staphorst voor een online uitzending van de avond. Dit jaar geven we meer aandacht aan de sporters door een andere digitale invulling, gevuld met interviews en verhalen van mensen met een passie voor sport.

 

 

Image

Inschrijven

Om te kunnen inschrijven voor dit agenda item moet u eerst

Inloggen

Ingeschreven