Sport & Business: trotse supporter van toptalent

1 maart 2022

Op 4 maart a.s. presenteert Sport & Business (S&B), in samenwerking met gemeente Staphorst, ‘MEET OUR LOCAL TALENTS’. Een korte film als vervanging van de jaarlijkse sportersavond, waar winnaars worden gehuldigd en we kennismaken met de talenten die dit jaar een financiële bijdrage krijgen.

Nieuwsgierig naar de toptalenten? Klik hier!

Dat Staphorst bruist van het sporttalent, zien we elk jaar tijdens de sportersavond van S&B. Dit jaar worden sportkampioenen en toptalenten in het zonnetje gezet op een nieuwe, verassende manier, namelijk door middel van een korte film. ‘Als voorzitter van de businessclub ben ik trots op het feit dat we een alternatief hebben gevonden voor de sportersavond. Op deze manier kunnen we in deze bijzondere tijd aan onze sporters laten zien dat we hen én hun prestaties waarderen’, aldus Bert Kuijers.

In de afgelopen weken heeft S&B, in samenwerking met gemeente Staphorst, vier sporters gehuldigd vanwege hun winst op een NK, EK of WK. Daarnaast is de businessclub in gesprek gegaan met de elf sporters/teams die dit jaar een financiële bijdrage ontvangen. Hiermee worden sport en bewegen ondersteund en gestimuleerd.

Wethouder Alwin Mussche: ‘We waarderen enorm de sporters die een prestatie hebben geleverd het afgelopen jaar, de sporters verdienen dan ook een huldiging. Ze doen veel voor hun sport, ze laten er ook veel voor. Als gemeente proberen wij inwoners te stimuleren om te sporten. We hebben daarvoor het beweeg- en sportakkoord opgesteld en één van de pijlers daarin is ook dat bijzondere prestaties inspireren. Dat is precies wat deze topsporters doen.’

Ben jij nieuwsgierig naar het toptalent in onze regio, of wil je je laten inspireren? Hou de website van S&B (www.sebstaphorst.nl) én die van gemeente Staphorst (www.staphorst.nl) in de gaten, want op 4 maart a.s. presenteren zij ‘MEET OUR LOCAL TALENTS’!