Sport & Business Staphorst online

5 november 2020

Wat doe je in een wereld waar sociaal samenzijn aan banden wordt gelegd? Waar je op momenten dat je elkaar misschien wel het hardst nodig hebt als ondernemers elkaar niet kunt ontmoeten? We weten dat het Staphorst niet ontbreekt aan creativiteit… van pop-up store met delicatessen tot cadeauwinkel, de bedrijven die het hardst getroffen worden vinden wegen om ‘bezig te blijven’.

 

Als stichting voor een netwerk van ondernemers is de basis onderling contact. Met een klein groepje leden heeft Sport & Business Staphorst gebrainstormd over de mogelijkheden om elkaar te ontmoeten in de huidige tijd. Daarop wordt steeds op korte termijn geacteerd. Niemand kan voorzien hoe de wereld er over vier weken uitziet.

Sport & Business Staphorst kan terugkijken op een online succes, veertig ondernemers namen deel aan de georganiseerde online bierproeverij op donderdag 29 oktober jl. Vanuit de pop-up store HouseMade van De Patrijs catering & events was een live verbinding met de deelnemers, in ruim anderhalf uur tijd wist brouwer Hans Noorman van Brouwerij Avereest en chef-kok Jacob Kok van De Patrijs de deelnemers mee te nemen in de geuren, smaken en ontstaanswijze van natuurlijk gerijpte kaas, vlees en vloeibaar geel goud. Bij een digitaal knapperend haardvuur bleef het nadien nog lang gezellig. Aangenaam verrast door de animo voor deze activiteit is de volgende in voorbereiding. Sport & Business Staphorst kijkt natuurlijk uit naar fysieke bijeenkomsten maar tot die tijd weten leden elkaar online te vinden!