Open dag Duntep

28 september 2022

Duntep houdt open huis op vrijdag 7 oktober vanaf 14.00 uur, bent u er ook bij?

Vrijdag 7 oktober vanaf 14.00 tot en met 18.00 uur houden wij een open huis. Deze is bedoeld voor al onze zakelijke relaties. Er is een vrije inloop voor de gehele middag. Op deze dag krijgt u een kijkje in onze fabriek en kantoorcomplex. In de fabriek is een looproute uitgezet zodat u in chronologische volgorde kunt zien hoe een chalet wordt gemaakt. Ook hebben we op ons buitenterrein een aantal kant- en klare mobiele woningen staat waar doorheen gelopen kan worden. Gedurende de looproute zult u diverse mogelijkheden hebben om een hapje en een drankje te nuttigen en om te netwerken.

Verder kunt u vrij rondlopen in ons kantoorpand waar we nog een speciale ruimte hebben gemaakt met allerlei nostalgische foto’s en video’s. Hier zal onder andere onze collega Geert Kleis aanwezig zijn, hij is al meer dan 50 jaar werkzaam is bij Duntep en  kan u met veel passie en hartstocht vertellen over de historie van Duntep.

Wij zijn gevestigd aan de A28. Wanneer u de afslag Staphorst neemt en dan navigeert naar de wethouder Wassebaliestraat 10, dan arriveert u op juiste bestemming. Graag ontvangen we van u een reactie of u aanwezig denk te zijn via info@duntep.nl

Jan & Willeke Hofstede

Op zaterdag 8 oktober houden we een open huis voor een ieder die hierin belangstellend is. Deze staat gepland van 10.00 tot 16.00 uur.  Mocht u op vrijdag onverhoopt verhinderd zijn, bent u de zaterdag alsnog van harte welkom.